Goed zicht is belangrijk

Kinderbrillen

Een grote collectie monturen van topmerken voor elk budget, evenals zonnebrillen, kinderbrillen en glazen. Het assortiment bij Hamers Optiek is zeer uitgebreid, we adviseren u graag.

Verstand van zaken

Kinderbrillen bij Hamers Optiek

Goed zicht is belangrijk voor de algemene ontwikkeling van uw kind. Maar dat geldt eveneens voor bewegingsvrijheid. Daarom moet een kinderbril aan meer criteria voldoen dan uw eigen bril.

Zo vinden veel kinderen het belangrijk dat het montuur volledig aansluit bij de kledingstijl. Zorgen dat uw kind zich prettig voelt met de kinderbril, dat doet Hamers Optiek samen met ouder en kind. Er is keuze uit een groot assortiment kinderbrilmonturen, waarmee naar hartenlust gepast kan worden.

De prijs voor glazen van kinderbrillen is inclusief super ontspiegeling en extra gehardheid.

Oogmeting kinderen

Het kan voorkomen dat de sterkte van de glazen in de kinderbril af en toe moet worden aangepast. Kinderen wennen gauw aan minder zicht en melden dit niet altijd meteen.

Daarom nodigt Hamers Optiek hen regelmatig uit voor een gratis oogmeting. Mocht er een aandoening worden geconstateerd, waarvoor een bril geen directe oplossing vormt, dan kan de opticien uw kind direct doorverwijzen naar een medisch specialist.

<span>Photo by <a href="https://unsplash.com/@awcreativeut?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Adam Winger</a> on <a href="https://unsplash.com/s/photos/a-kid-with-glasses?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Unsplash</a></span>
Scroll naar top