Ruime keuze!

Zachte lenzen

Zachte lenzen, harde lenzen, nachtlenzen en speciale lenzen. Het assortiment bij Hamers Optiek is zeer uitgebreid, we adviseren u graag.

Zachte lenzen

Voor iedereen!

Hamers Optiek heeft een ruime sortering zachte lenzen van verschillende fabrikanten. Zachte contactlenzen hebben een hoog draagcomfort en zorgen voor een snelle gewenning van het oog.

Er zijn zachte lenzen om jaarlijks, halfjaarlijks, maandelijks, wekelijks en zelfs dagelijks te vervangen. De zachte lenzen uit ons assortiment zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

  • Enkelvoudige zachte lenzen.
  • Bifocale zachte lenzen (met 2 sterktes voor vertezien en lezen).
  • Torische zachte lenzen (met cilindersterkte bij ovale vorm van het oog).
  • Multifocale zachte lenzen (met variabele sterkte voor lezen en verte zien).
  • Gekleurde lenzen.
  • ‘Fun’-lenzen (geschikt voor 30x gebruik, bijvoorbeeld tijdens carnaval).

Vormstabiele en zachte lenzen: de verschillen

Er zijn een paar verschillen tussen vormstabiele en zachte lenzen. Op de eerste plaats betreft het de levensduur. Vormstabiele – vroeger ook wel harde lenzen genoemd – gaan beduidend langer mee dan zachte lenzen. Bovendien zijn zij verkrijgbaar in alle sterktes en zelfs op maat te maken.

Het dragen van vormstabiele lenzen vergt enige gewenning, maar niet meer zo lang als destijds het geval was bij de ‘harde’ lenzen. De huidige vormstabiele lens is supermodern en wordt met de hoogste graad van perfectie tot op duizende millimeter nauwkeurig gemaakt.

Probeer vanaf € 69,95 zachte lenzen

Hamers Optiek biedt als professionele service een speciale ‘probeerset’ aan. Vanaf slechts € 69,95 ontvangt u hiervoor een set zachte lenzen, de bijbehorende oogvloeistof en een instructie voor gebruik. Zo kunt u gemakkelijk en eenvoudig proberen of zachte contactlenzen u bevallen. Uw ervaringen bespreken wij aansluitend om ons persoonlijke advies optimaal op uw wensen af te stemmen.

dia03
Scroll naar top