Oogmeting door gediplomeerde opticiens

Oogzorg

Hamers Optiek is lid van de ANVC – Algemene Nederlandse Unie van Contactlensspecialisten, NUVO – Nederlandse Unie Voor Opticiens en gecertificeerd low vision specialist.

Uw ogen zijn in goede handen.

Alle medewerkers van Hamers Optiek zijn gediplomeerde opticiens.

Onze expertise wordt continue up-to-date gehouden om u een gedegen professioneel advies te geven over de aan te schaffen contactlenzen of brillenglazen.
Aansluitend aan uw oriënterende gesprek(ken) voert de opticien die u begeleidt een uitgebreide oogmeting uit.

In een speciale afgezonderde ruimte test hij/zij uw ogen op de volgende zaken:

  • Hij voert een oogdrukmeting uit.
  • Met geavanceerde computerapperatuur, de zogehete autorefractor, meet hij automatisch de sterkte van uw ogen op. Het verkregen resultaat is voor 98% nauwkeurig.
  • Vervolgens meet hij met de opthalmoscoop uw oog handmatig op en bekijkt en beoordeelt hij uw netvlies; met de biomicroscoop stelt hij eventuele afwijkingen af.
  • Als uw voorkeur uitgaat naar contactlenzen, meet hij met een topograaf op 22.000 plaatsen uw oog. Zo wordt de optimale passing berekend.
Photo by <a href="https://unsplash.com/@hush52?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Hush Naidoo</a> on <a href="https://unsplash.com/s/photos/eye-care?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Unsplash</a>
Scroll naar top